Stå upp mot hatet

Det kostar att stå upp mot främlingsfientligheten. När man påtalar allas lika värde och lyfter faktumet att vi har fått en bättre välfärd genom att nya invånare har kommit till vårt land, till vår kommun, så möts man av hat och förtäckta hot.

Jag har full respekt för att alla inte delar min bild av att det är bra för Sverige, bra för Kronoberg eller bra för Tingsryds kommun att vi växer och får nya medborgare i vårt samhälle. Det handlar dock om medborgare som kan bidra till att lösa den annars omöjliga uppgiften att klara personalförsörjningen för att upprätthålla dagens nivå i vår välfärd.

Detta kan man givetvis vara emot. Men jag som vill välkomna denna utveckling och ser det som bra att vi just kan klara att leverera välfärd till Sveriges medborgare genom att vi får ett tillskott av arbetskraft är uppenbarligen inte vatten värd för dessa hatare. Nej, jag ska tydligen tåla att utstå massiva hatkampanjer och diverse enskilda hot.

Det är just av denna anledning som jag stängt möjligheten för var och en att lämna kommentarer på min hemsida. Självklart kan man fortsatt maila mig om man har en synpunkt eller kommentar till vad jag skrivit, gjort eller borde göra. Detta välkomnar jag, men jag förbehåller mig rätten att inte svara på de mail som endast går ut på hat.

Och än en gång så vill jag vädja till alla er som tänker rösta på Sverigedemokraterna. Sätt er in i vad detta parti verkligen står för, sätt er in i deras historia och deras ambition. Sverigedemokraterna är inte ett demokratiskt parti. De är motståndare till allt som vi idag känner är just det som är bra med Sverige. De är helt enkelt motståndare till Sverige!